12 octubre de 2009 a les 17:23

Tastaolletes porta unes 10.000 persones a la Bisbal i ven gairebé 8.000 tastets

L’organització calcula que unes 4.000 persones van passat pel pavelló firal entre les onze del matí i les onze de la nit. Al pavelló hi havia taules parades i cadires amb capacitat per a 250 persones i entre tots els restaurants, carnisseria i pastisseries es van recollir 5.740 tiquets. De tastets de vi o cava es van recollir més de 2.000 tiquets.

El regidor de Promoció de la Ciutat, Xavier Dilmé ha assegurat que ‘ha estat una sorpresa en positiu la gran afluència de visitants a la mostra i aquest èxit garanteix la continuitat de l’esdeveniment l’any vinent’. El regidor ha explicat que ara es farà una reunió de valoració dels que hi van prendre part però ha afegit que ‘era unànime la voluntat de repetir, per tant sembla que tenim una fira que anirá bé i tenim un altre motiu més per fer venir gent a la Bisbal’.

Les activitats relacionades amb el món del vi que es van anar desenvolupant durant el dia al pavelló firal també van ser un èxit de públic, segons que ha informat l’organització de la mostra. Igualment, els expositors de ceràmica es van mostrar satisfets per com es va desenvolupar i per l’afluència de públic al recinte. L’exposició de vaixelles de ceràmica estava situada a l’entrada del recinte de forma que es podia apreciar des de l’exterior del pavelló, des de l’interior, i en el moment de l’entrada i de la sortida.

Segons la policia local, per totes les activitats del Tastaolletes
(pavelló firal i zona comercial de l’Aigüeta) es calcula que hi van passar més de 10.000 persones. El concurs de torn el va guanyar una persona de la Bisbal, que va aixecar el fang uns 46 cm. Se li va donar el premi d’un lot de productes de ceràmica, atorgat per l’associació de comerciants de l’Aigüeta.