11 agost de 2011 a les 14:19

Teatre de Guerrilla, la nit d’ska-reggae, tennis taula, petanca i la inauguració del local del Bisbal Bàsquet, aquest dissabte, a la Bisbal

La Festa Major de la Bisbal comença amb esports i espectacles aquest dissabte, amb el III Campionat de Tennis Taula al Pavelló d’Esports Municipal, a les nou del matí, organitzat pel Club Tennis Taula de la Bisbal. A les quatre de la tarda hi ha el XI Concurs de petanca, a l’aparcament de l’antic camp de futbol, organitzat pel Club Petanca la Bisbal.

Aquest dissabte, s’inaugura el local social del Bisbal Bàsquet, a partir de dos quarts de vuit del vespre, al carrer Sis d’octubre, 6, de la Bisbal. La intenció del Bisbal Bàsquet és que el local social es converteixi en el centre neuràlgic de l’activitat social del Bisbal Bàsquet i sigui un punt de trobada entre jugadors, exjugadors, entrenadors, familiars i aficionats. La inauguració es farà amb un pica-pica i l’actuació musical d’Anna Ferrer i el ‘show’ del Mag Ignasi.

A dos quarts d’onze de la nit hi ha prevista l’actuació de Teatre de Guerrilla, que presentarà l’obra ‘El Xarlatan’ a la plaça del Castell. És una actuació que ha organitzat l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal. I a les dotze de la nit, a l’aparcament del passeig, nit d’ska – reggae, organitzada per Empordà Sons.