20 juny de 2018 a les 9:50

Teràpia assistida amb animals al Geriàtric Zoilo Feliu de la Bisbal

||

L’associació ATAGI, fundada a finals del 2014 i especialitzada en la teràpia amb animals a les comarques gironines, visita setmanalment la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu. L’objectiu: millorar la qualitat de vida de les persones grans. Gossos, cabres i gallines. I és que, un cop presentats animals i persones, comencen els jocs i les moixaines: una estona plena de tendres i rialles compartides. Des del centre volen agrair als qui fan possible aquesta innovadora experiència.

La Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu, és centre col·laborador de la Generalitat de Catalunya i pertany a l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. És una residència assistida i centre de dia per a persones grans o amb risc d’exclusió social que es troba al carrer de l’Hopsital, 7 del municipi. El centre vetlla per tal d’adaptar-se a les necessitats principals de cada persona: s’analitza, es comprèn i s’intervé en el context psicosocial de les persones mitjançant la coneixença de la història de vida buscant millorar el seu benestar biopsicosocial.

En aquest sentit s’orienta el programa d’activitats terapèutiques, educatives i socials a les necessitats de cada persona. La finalitat és connectar amb la persona de manera autèntica i respectuosa i proporcionar un canal de comunicació que connecti en el moment present.