22 març de 2023 a les 14:57

Tercera Jornada d’Ocupació i Empresa a la Bisbal: un punt de trobada entre persones en recerca de feina i empreses

|

El proper dijous 30 de març l’Ajuntament Vell de la Bisbal d’Empordà acollirà la tercera edició de la Jornada d’Ocupació i Empresa. La proposta vol esdevenir un espai de trobada entre persones en recerca de feina i empreses que busquen personal per incorporar a les seves plantilles. La jornada, seguint la línia marcada per l’edició anterior realitzada a 2022, oferirà  entrevistes de feina a persones que estan desocupades o que volen una millora laboral. 

Es dotaran diferents espais a l’Ajuntament Vell on tindran lloc les entrevistes de feina de manera simultània. Totes les entrevistes seran amb cita prèvia i els perfils seran filtrats prèviament per personal de l’ajuntament i de les empreses participants. Les inscripcions per participar-hi es poden fer a ocupacio@labisbal.cat, adjuntant-hi el currículum: romandran obertes fins el dilluns 27 de març. Per a més informació es pot contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà al 972 64 68 06 o al mateix correu electrònic.

Per aquesta jornada s’ha comptat amb la col·laboració del Projecte Treball als Barris de l’ajuntament de la Bisbal d’Empordà i amb l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà, que hi ha inscrit a persones en recerca de feina que estaven sent ateses pels serveis d’orientació i inserció laboral.