18 maig de 2018 a les 13:38

Torna a activar-se l’oficina d’eficiència energètica a la Bisbal

Com estalviar en les factures d’electricitat, gas i aigua? Com reduir l’impacte ambiental? Es torna activar el servei d’atenció a la pobresa energètica a la Bisbal. I és que en l’àmbit del Pla d’Acció d’Energia Sostenible (PAES), l’Ajuntament disposa d’un agent energètic dedicat a informar i assessorar a la ciutadania i al petit comerç amb l’objectiu de reduir la facturació de  la llum, l’aigua i el gas, fent un ús més eficient de l’energia i millorant el medi ambient amb la reducció de les emissions de CO2 i estalvi d’aigua.

Aquest servei ja torna a estar actiu i romandrà obert fins a mitjans de novembre d’aquest any. La contractació d’aquest agent energètic està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als Barris.

Qui vulgui informació o una diagnosi gratuïta del consum energètic de casa seva o del seu comerç ho pot sol·licitar mitjançan el correu electrònic agents.energetics@labisbal.cat, el telèfon 617609463, o bé presentcialment, al Castell Palau de la Bisbal (porta de l’antic arxiu), els dimarts i els dijous de les 10 a les 13 h.