31 maig de 2022 a les 18:50

Torna el Daró Folk a la plaça Major la Bisbal d’Empordà

|

Després de dos anys sense poder-se celebrar (des del 2019) arran de la situació de pandèmia, aquest divendres torna el Daró Folk de la Bisbal. Durant tres divendres consecutius la plaça Major es tornarà a omplir de música d’arrel i de balls tradicionals: els dies 3, 10 i 17 de juny a partir de les 21.30 h i fins les 23.30 h.

Organitzat per l’Associació Arpa de Bec i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, el cicle de concerts de música d’arrel enguany proposa 3 vetllades de concert a l’escalinata de l’Església de Santa Maria (excepte si plou, que es demana consultar les xarxes socials de l’entitat organitzadora).

El tret de sortida el farà aquest divendres 3 de juny el grup Ministrers del Sabre. Nascut l’any 2005 amb la voluntat d’acompanyar musicalment els gegants de Sant Simó de Mataró amb una formació de cobla de ministrers, ha actuat en diferents formacions però sobretot com a cobla de ministrers i com a grup de ball folk, alhora que ha participat a festivals d’arreu de Catalunya i Europa, com el Festival Folk Internacional Tradicionàrius. Els seguiran Dijazzònic (10 de juny) i Ballaveu, que farà el concert de cloenda del cicle el divendres 17 de juny.