20 desembre de 2023 a les 10:21

Torna el Parc Infantil de Nadal al Pavelló Firal les tardes del 27, 28 i 29 de desembre

Després d’un any sense celebrar-se, torna al Pavelló Firal de la Bisbal el Parc Infantil de Nadal (PIN) els propers dies 27, 28 i 29 de desembre. Serà de 16 a 20 h, amb una àmplia varietat d’activitats i entreteniments per a la mainada: inflables, atraccions, ludoteca, tirolina, escalada, activitats d’aventura i moltes sorpreses per passar una gran tarda familiar.

Cesc Vidal, regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, ha explicat que «era una mancança de la ciutat en els darrers anys». En aquest sentit, ha destacat l’esforç municipal per fer possible la proposta: «Aquests mesos s’ha treballat decididament per poder recuperar un PIN en condicions, ja que en assumir el govern, l’anterior no ho havia previst», ha afegit.

El PIN també oferirà servei de bar. Les entrades es podran adquirir directament a l’entrada de les instal·lacions i els preus són els següents: 7,40 euros un dia; 12,60 euros dos dies; i un abonament per a tres dies per 16,80 euros. Cal tenir present que els adults acompanyants no han de pagar entrada: l’entrada va dirigida a la mainada de 3 a 16 anys.