5 agost de 2022 a les 7:39

Torna la Caminada nocturna per les Gavarres amb un recorregut de 13 quilòmetres

|

Després de dos anys sense poder-la fer a causa de la situació sanitària, aquest dissabte 6 d’agost l’Associació bisbalenca ESPOC organitza la 22a edició de la Caminada Nocturna per les Gavarres. La Caminada és una activitat tant per a joves, com per a grans: una proposta diferent i original per a un dissabte a la nit i una bona manera de descobrir una altra faceta de les Gavarres. 

El punt de sortida i arribada de dissabt se situa a la Piscina Municipal i enguany ofereix un únic recorregut d’una  tretzena de quilòmetres. La sortida serà a les 21 h i es preveu que l’arribada sigui vora les 22.30 h. El preu per participar-hi és de 7 euros (i anticipada a 5 euros a través d’aquest enllaç web i a Tallers Font, VetVerges, Autoada i Black Isard).

El recorregut d’enguany, marcat amb cinta i fletxes, passarà per Sant Sadurní i Monells i, finalment, tornarà a arribar a la Bisbal, alhora que s’aniran trobant punts de control amb fruita i aigua fresca. A l’arribada, l’esforç dels kilòmetres recorreguts quedarà recompensat amb una bona xocolatada, i qui ho desitgi, podrà remullar-se a la piscina municipal. Es recomana portar llanterna, bon calçat, tovallola i banyador. S’habilitaran zones d’aparcament i menors de 12 anys poden assistir-hi amb la companyia d’una persona adulta. Es pot trobar més informació a través d’aquest enllaç.