20 octubre de 2016 a les 11:40

Torna la campanya ‘Aixequem les persianes’ de dinamització comercial de locals buits

|

Amb el lema Aixequem les persianes la campanya torna amb la voluntat d’aconseguir un triple objectiu: fomentar el lloguer dels locals comercials buits per fer-los més visibles i atractius als potencials emprenedors, promocionar els productors agroalimentaris dels municipis que formen part del pla estratègic de desenvolupament local (La Bisbal d’Empordà, Corçà, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Forallac i Ullastret) gràcies al muntatge d’aparadors per part de productors de la zona i, per últim, millorar la imatge de tot el conjunt de la zona comercial del nucli antic.

 La quarta edició del projecte pretén potenciar i reforçar la visibilitat dels petits productors agroalimentaris que produeixen al territori. Alguns dels productors agroalimentaris que exposen els seus productes compten amb la marca de garantia ‘Producte de l’Empordà’.   L’Ajuntament de la Bisbal, juntament amb el de Tortosa, lidera el grup de treball de la Xarxa de Barris sobre dinamització comercial de locals buits en els nuclis antics que disposen d’un Pla de Barris. I és que la campanya que es desenvoluparà a la Bisbal se celebrarà a la vegada en 17 municipis d’arreu de Catalunya.

Actualment, a La Bisbal, hi ha quatre locals comercials disponibles del nucli antic que han acollit a tres productors agroalimentaris per tal que presentin els seus productes: Recuits de Fonteta (C/Ample, 5), Mel Mas Entresserra (C/Ample, 5) i Cervesa Fondi (C/Canonja, 16). Aquests aparadors estaran muntats durant tota la campanya comercial nadalenca per tal de reforçar la finalitat de la companya. Es desmuntaran a partir del dia 9 de gener. A dia d’avui encara queden aparadors disponibles per als productors interessats en fer difusió dels seus productes mitjançant la seva exposició als aparadors dels locals comercials buits. Els interessats poden contactar l’àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de La Bisbal.

La campanya compta amb el suport del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, del Servei d’ocupació de Catalunya i del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Per a més informació, els interessats poden posar-se en contacte amb l’àrea de Promoció i Desenvolupament Local al telèfon 972646806 o per correu electrònic nestrada@labisbal.cat