23 octubre de 2017 a les 18:34

Torna l’Espai Nadó a la llar municipal d’infants de la Bisbal

|

L’Espai Nadó és un projecte que es va iniciar el passat 2015 a la Llar d’Infants Municipal, de la mà del Consell Comarcal i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal. El projecte adreçat a famílies amb infants de 0 a 1 any es torna a posar en marxa el proper divendres 27 d’octubre.

Un espai setmanal per famílies amb nadons fins l’any on s’ofereix l’oportunitat d’explorar l’arribada i el creixement integral del nadó: les seves necessitats, el seu procés evolutiu físic i emocional, els dubtes de criança a partir d’activitats adequaes com la psicomotricitat i el joc creatiu, el massatge suau i relaxant per afavorir la calma, cançons per l’estimulació del llenguatge… Tot plegat, en un ambient sa i respectuós on es conviu amb d’altres famílies.

Es farà cada divendres de 10h a 12h i la dinamitzadora seguirà essent l’Anna Artigas, treballadora familiar d’infància del Consell Comarcal. Per a més informació cal dirigir-se a l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, a l’edifici de les Escoles Velles.