3 juliol de 2017 a les 10:05

Tornen els dimecres musicals i gastronòmics del fITM de la Bisbal

|

El col·lectiu Indivendres tenia ganes de trencar la setmana. I què millor que fer-ho amb un bon concert al bell mig de la setmana: els dimecres. I que hi hagi teca. I que sigui doble. I a la fresca! Amb la col·laboració de Bankrobber, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, restaurants bisbalencs, el patrocini de Moritz i molts més, allò que el 2013 fou El Tingladu, ja fa 4 anys que s’ha consolidat com el Festival Internacional de Torre Maria. Bisbalencs i empordanesos d’arreu saben que cada dimecres de juliol hi ha una cita imprescindible als Jardins de Torre Maria de la Bisbal d’Empordà. Entrada gratuïta amb donació voluntària, servei de restauració, un parell d’actuacions musicals i bon ambient davant l’imponent casa indiana que acull l’oficina de turisme local.

El proper dimecres 5 de juliol arrenca la 5ª edició del Festival Internacional de Torre Maria (fITM) de la mà del col·lectiu cultural bisbalenca. Tal com ja va ocórrer l’any passat cadascun dels dimecres hi haurà un servei de restauració diferent que maridarà els concerts programats. Una de les novetats d’enguany és que durant el dimecres de cloenda es farà públic el cartell de la Festa Major de la Bisbal del 2017. Vegeu a continuació la programació, dia a dia, cada dimecres de juliol, a partir de les 20h i fins a mitja nit.

Enguany hi actuaran artistes com Seward, Astrio, The Penguins, Big Menu o Crab Apples. Els restaurants o serveis de restauració encarregats de maridar els vespres musicals dels dimecres de juliol seran Ca La Pilar Dumingu, Cafeteria El Bouquet, El Mar de Tasmània i Càtering Cabell d’Àngel. No hi falteu!