9 maig de 2017 a les 14:16

Tornen ‘Les Nits del Barri del Convent’ a la Bisbal d’Empordà

|||||

Ja fa un any que la Bisbal es va sumar a  la Xarxa Gironina de Cafè Teatre. I, a partir d’aquest dijous, el claustre del Convent dels Franciscans i la Piscina Municipal torna a acollir el cicle d’espectacles a l’aire lliure del cicle: Les Nits del Barri del Convent.

Així, durant 5 dijous de maig, juny i juliol el barri del Convent viurà espectacles de tota tipologia: clown, monòlegs, contes per adults, teatre, titelles, performances i un llarg etcètera. L’entrada de cada un dels espectacles tindrà el preu de 3 euros i sempre començaran a les 21h30, però a partir de les 20h ja s’obriran les portes i hi haurà servei de bar. El projecte, organitzat per l’Associació de Veïnes i Veïns del barri del Convent, neix amb l’objectiu de dinamitzar aquesta zona del municipi i descentralitzar l’activitat cultural bisbalenca.

El tret de sortida serà el proper dijous, 11 de maig, a partir de les 20h, al Convent, de la mà de Claret Clown, que presentarà La teoria del Riure. El senyor Paparinassa és un professor excèntric que imparteix una classe magistral sobre la seva particular teoria del riure i amb l’objectiu de demostrar quan, com, per què i de què riem o no riem.

La programació de Les Nits del Barri del Convent 2017 també inclourà propostes artístiques com Carlo-Mô & Mr. Di, Aérea Teatro, Juan Callate i Vivir del bolo. Ja es poden consultar tots els espectacles a través del web del cicle, que s’allargarà fins el 6 de juliol.