1 desembre de 2011 a les 14:17

Torre Maria acull una nova sessió dels Dijous innovadors dedicada a com rendibilitzar la formació a l’empresa

L’edifici de Torre Maria ha acollit aquest dijous una nova sessió dels Dijous innovadors, a la que hi han assistit una quinzena de persones entre empresaris i alumnes de l’Institut de la Bisbal. La sessió d’aquest dijous s’ha dedicat al tema de com els empresaris poden estalviar en quotes de la Seguretat Social dels seus treballadors a través de les bonificacions de les que es poden beneficiar pels cursos de formació.

Els Dijous Innovadors són seminaris que es fan de manera itinerant a diferents punts de la comarca. Tenen l’objectiu de tractar temes d’actualitat per a l’àmbit empresarial en format breu i afavorir l’intercanvi d’experiències i de coneixement. A través de col·loquis, es vol promoure el diàleg obert i distès entre els assistents.

És una iniciativa impulsada pel Consell Comarcal del Baix Empordà i els ajuntaments de Begur, la Bisbal d’Empordà, Castell-Platja d’Aro, Forallac, Palafrugell, Palamós, Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Torroella de Montgrí, les cambres de comerç de Palamós i de Sant Feliu de Guíxols i amb la col·laboració de la Universitat Oberta de Catalunya.