6 febrer de 2020 a les 11:05

Tot a punt per a la cursa ciclista Social de carretera 2020 de la Bisbal

|||

La 39a edició de cursa ciclista Social de carreretera de la Bisbal, Premi de la Ceràmica, serà el proper diumenge 9 de febrer. El recorregut, un circuit de 17 km, partirà des de la Bisbal, hi farà cinc voltes i també hi finalitzarà. A través d’aquest enllaç es pot consultar la ruta prevista amb detall.

La sortida serà a les 10 h del matí a l’avinguda Prat de la Riba, des del carrer Prat de la Riba (a davant de l’Hostal Nou, on també s’hi poden fer les inscripcions). L’activitat està organitzada pel Club Ciclista la Bisbal i la Federació Catalana de Ciclisme, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura. Es pot consultar més informació al web de la Federació Catalana de Ciclisme.


Afectacions al trànsit a diversos carrers bisbalencs
L’esdeveniment ciclista generarà afectacions al següents carrers: avinguda Prat de la Riba, carrer Pere Bartomeu, carrer Pere Canyà, carrer d’en Vinyoles, carrer del Carme, carrer del Convent, avinguda Sant Francesc, avinguda President Companys, carrer Germans de Ferrer, avinguda Josep Tarradellas, carrer de l’Aigüeta, plaça Francesc Macià, avinguda les Voltes, plaça de la Llibertat i carrer Cavallers. Així, no es podrà estacionar als carrers Tenint en compte que el recorregut es fa 5 vegades, es preveu que les afectacions siguin entre les 10 h i les 13 h.