4 agost de 2023 a les 14:46

Tot a punt per la 23a Caminada nocturna per les Gavarres

Aquest dissabte 5 d’agost l’associació bisbalenca ESPOC (Esportistes Solidaris i Partidaris de l’Oci Català) organitza la Caminada Nocturna per les Gavarres, que enguany celebra la seva 23a edició. Explica l’organització que és «una activitat tant per a joves, com per a grans: una proposta diferent i original per a un dissabte a la nit i una bona manera de descobrir una altra faceta de les Gavarres».

El punt de sortida i arribada de dissabte se situa a la Piscina Municipal i enguany ofereix un únic recorregut d’una  dotzena de quilòmetres. La sortida serà a les 21 h i es preveu que l’arribada sigui vora les 22.30 h. El preu per participar-hi és de 8 euros (i anticipada a 6 euros a través d’aquest enllaç web i a la botiga Black Isard).

El recorregut d’enguany, marcat amb cinta i fletxes, farà una dotzena de km: de la Bisbal a Fonteta, cap a la Creu dels Frares fins a la Font d’en Salomó i tornada a la Bisbal. A l’arribada, l’esforç dels kilòmetres recorreguts quedarà recompensat amb una bona xocolatada, i qui ho desitgi, podrà remullar-se a la piscina municipal. Es recomana portar llanterna, bon calçat, tovallola i banyador. S’habilitaran zones d’aparcament i menors de 12 anys poden assistir-hi amb la companyia d’una persona adulta. Es pot consultar més información al correu electrònic espoclabisbal@gmail.com.