20 abril de 2018 a les 13:28

Totes les activitats de la diada de Sant Jordi 2018 a la Bisbal d’Empordà

La programació d’activitats emmarcades en la diada de Sant Jordi ja va arrencar el  dijous a la Biblioteca Municipal, amb la presentació del llibre de poemes La font del vi, de Salvador Giralt. Avui les propostes continuen amb el lliurament de premis dels Jocs Florals (A les 17h, al Teatre Mundial) i amb la presentació del llibre A contracorrent de la Laia Colomer (a les 21h, al Local de l’Associació de Veïns del barri del Convent). I dissabte se seguiran escalfant motors amb la Festa de Sant Jordi dels Dracs amb programació de DJ’s al Pavelló Firal. 

Ara bé, el gran gruix d’activitats, com és lògic, serà durant el mateix dilluns, dia de Sant Jordi al passeig Marimon Asprer. Com marca la tradició durant tot el dia (de 10h a 20h) hi haurà venda de llibres i roses. A més a més, hi haurà animació infantil amb la Cia deParranda (17h30) i audició de sardanes amb la Cobla Els Rossinyolets (18h30).

A la Biblioteca Municipal les propostes tampoc es quedaran curtes: a les 11h s’hi farà una visita guiada i descoberta en el marc del projecte Ciutat Viva. I serà a les 20h quan es farà l’esperada entrega del I Premi de Novel·la Empordà.