20 abril de 2023 a les 11:56

Totes les activitats de la Diada de Sant Jordi 2023 a la Bisbal d’Empordà

|

Si bé l’any passat la Diada de Sant Jordi va haver d’aixoplugar-se al Pavelló Firal per la pluja, enguany es preveu que se celebri al carrer Ample durant tot el dia, de 10 a 20 h. El carrer s’omplirà parades de llibres i roses de la mà de floristeries, llibreries, alhora que diverses entitats bisbalenques (Els Dracs, la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà i els Amics de la Sardana i Comarca) oferiran activitats de tot tipus: sardanes amb la cobla Rossinyolets, el ball del Dragolí, un monòleg per a tots els públics, un espectacle, tallers diversos, gimcana o un vermut musical amb Keko Domènech i Toni Molina, entre d’altres propostes. Es pot consultar tota la programació de propostes amb detall a través d’aquest enllaç a la publicació específica de l’agenda municipal bisbalenca. I a això cal sumar-hi un ampli ventall d’activitats vinculades al Sant Jordi que serviran per escalfar motors de la Diada.

Jocs Florals 2023 a la Biblioteca Lluïsa Duran per escalfar motors
Els Jocs Florals 2023 marcaran el tret de sortida de les activitata de Sant Jordi, aquesta tarda, a les 18 h, a la Biblioteca Lluïsa Duran. L’acte, amb la col·laboració musical de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló, servirà per fer lliurament de premis a l’alumnat participant. Enguany, a Educació Primària, la temàtica era la cançó sobre el drac de Sant Jordi, mentre que per ESO era la «transformació» de la història de Sant Jordi

Contes de Dracs amb La Minúscula
Hi ha dracs de tota mena: de bons, de fantàstics, de ploraners, de porucs, de llaminers, d’espantosos… La Minúscula arriba a l’Hora del Conte per posar-ho de manifest amb un farcell d’històries per descobrir que «hi ha tants dracs com barrets». L’activitat, dirigida a infants a partir de 4 anys, serà dissabte a les 12 hdel migdia a la Biblioteca Lluïsa Duran i requereix d’inscripció prèvia (972 64 21 79 – biblioteca@labisbal.cat).

*Foto: Pere Mercader