25 març de 2022 a les 9:42

Totes les activitats del Carnestoltes 2022 de la Bisbal d’Empordà

|

La Bisbal va haver d’ajornar el Carnestoltes per la situació sanitària derivada de la pandèmia i enguany se celebrarà del 2 al 9 d’abril. El tret de sortida el 2 d’abril amb el Carnaval Popular, que, organitzat per l’AEiG Les Gavarres, es farà a la plaça del Castell a partir de les 16.30 h.

Ara bé, la gran jornada carnavalesca bisbalenca serà el dissabte 9 d’abril amb un dia farcit d’activitats per a tots els públics. Arrencarà a les 11.30 h amb un vermut musical al passeig Marimon Asprer, organitzat per Colla Sense Vàlvules. Serà a la tarda, a partir de les 16 h quan tindrà lloc la gran Rua de Carnestoltes: sortirà del Terracotta Museu, encarrilarà cap a l’avinguda les Voltes i fins arribar al Passeig Marimon Asprer.

La jornada de dissabte culminarà al Pavelló Firal amb una de les festes bisbalenques més esperades de l’any. El col·lectiu bisbalenc Els Voltors enguany organitza una nova edició de la Festa de Carnaval de la Bisbal amb un cartell format per La Masovera Barbuda, PD Ivanote i Makita DJ’s L’obertura de portes serà a partir de les 23.30 h. L’entrada es pot comprar anticipadament al web dels Voltors per 7 euros i inclou una cervesa o refresc. Tal com preveu la normativa l’entrada està prohibida a menors de 14 anys, i menors de 16 hauran d’entrar acompanyats del seu pare o mare (que també hauran d’adquirir l’entrada).