24 setembre de 2013 a les 13:49

Totmusicat.cat parla de la música en català a la Bisbal

La situació actual de la música en català va ser el tema central de la xerrada que Pau Planas, membre fundador de Totmusicat.cat, va portar a terme al vestíbul del Mundial el passat divendres, 20 de setembre, en el marc del Correllengua.

Planas va centrar la seva exposició en el bon moment que viu la música en català actualment i va insistir en la necessitat que tots els grups i músics tinguin el suport necessari dels mitjans de comunicació per poder arribar arreu. Comentava que diversos grups, amb molta activitat en la seva zona geogràfica, no són coneguts arreu del territori i que caldria reforçar la difusió de tota aquesta activitat perquè sigui encara més evident a tot el nostre país.

Per acabar la seva explicació, Pau Planas va acompanyar el públic a fer un recorregut pels diferents apartats del portal Totmusicat.cat, centrat en tota l’activitat musical del país i els seus protagonistes.

Al final de l’acte, es va obrir un debat molt interessant en el qual van participar músics com Toni Molina (The Gruixut’s i altres grups), Jaume Pla (Mazoni), Jordi Gasull (La Puça Diatònica), Albert Ramos i Gerard Parés (Acousters), etc.