6 novembre de 2017 a les 11:32

Treballant la feminitat a la Bisbal

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones de la Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració del SIAD del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Institut Català de les Dones, ha programat per quart any consecutiu un conjunt d’activitats per treballar la feminitat. I és que, per arribar a la igualtat entre dones i homes, cal respectar les diferències i tornar a donar valor a allò que és femení, per això des de fa quatre anys es programen diferents activitats per donar visibilitat a la feminitat i per oferir espais on les dones puguin desenvolupar diferents activitats que les ajudin a sentir-se millor amb elles mateixes i a compartir-ho amb altres dones.

En aquest sentit, enguany s’han programat 3 tallers diferents que es repetiran durant la segona quinzena de novembre. I seran de temàtiques tan diverses com ‘Eines per tenir cura del cos i la ment’, ‘Ioga per a dones’ o ‘Mandales’. Els tallers són gratuïts, però les places són limitades, per això cal fer inscripció prèvia a siad@labisbal.cat o per telèfon al 972 64 23 10. El lloc on es faran és a les dependències de les Escoles Velles (c. Coll i Vehí,  16 de la Bisbal d’Empordà).

 

 

Dies 13 i 15 de novembre, de 19 a 21 h

TALLER: “Eines per tenir cura del cos i la ment”

Mantenir una bona salut al llarg de la vida és una de les responsabilitats i reptes més importants que tenim, per això cal aprendre a tenir cura del nostre cos i de la nostra ment. La salut no és només la part física. Tenir cura de la part psicològica i emocional és indispensable per tenir una vida saludable. En aquest taller es treballaran diferents tècniques que poden ajudar a tenir cura del nostre cos i de la nostra ment.

Dies 17 i 24 de novembre i 1 de desembre, de 19 a 21 h

TALLER : “Ioga per a dones”

En aquest taller es treballarà la relació del moviment pelvià amb l’arrelament com a dones al món. També es reforçarà la connexió amb la sexualitat envers el poder femení, a la seva creativitat, les seves emocions, al poder de la dona i la relació energètica.

Dimecres 22 de novembre de 19 a 21 h

TALLER : “Mandales”

Una trobada lúdica en la qual s’aprendrà que són les mandales i com creant una mandala es forja un mapa emocional i anímic. Pintar mandales és una activitat relaxant que ajuda a recuperar l’equilibri i la tranquil·litat, una oportunitat de connectar amb nosaltres mateixes.