10 octubre de 2023 a les 15:10

Ja s’ha reparat l’avaria a xarxa municipal d’aigua potable de la Bisbal i comencen les maniobres de restabliment del servei

L’equip tècnic d’Agbar ja ha reparat l’avaria a la xarxa municipal d’aigua potable i ja s’han començat a fer maniobres per restablir el servei. La reactivació serà lenta i gradual per tal de no provocar avaries secundàries a la xarxa de distribució a causa de l’aire que s’hi ha acumulat durant la interrupció. Es preveu que estigui normalitzat a tota la ciutat a les 18 h

Ha estat a les 13 h quan s’ha restablert l’avaria al servei de gas que havia deixat sense subministrament a la urbanització del Puig de Sant Ramon de la Bisbal i s’ha pogut procedir a reparar la xarxa d’abastament d’aigua a la ciutat. A més, Agbar ha instal·lat un altre camió cisterna a la plaça de la Sardana de la Bisbal d’Empordà, que abans ha passat per l’Institut de la Bisbal, mentre que el de l’aparcament Passeig Marimon Asprer i el de la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu també continuen operatius.

Des de primera hora del matí que l’equip tècnic d’Agbar treballa des de primera hora d’aquest matí de dimarts per tal de reparar una avaria al sistema a general de distribució municipal d’aigua que afecta a tota la ciutat. Fent la prospecció s’ha afectat una canonada de gas i, conseqüentment el sector de la urbanització de Puig Sant Ramon de la Bisbal ha quedat unes hores sense el servei gas. Col·lateralment, aquest imprevist ha provocat una demora en la represa del servei municipal d’aigua potable a tota la ciutat.

Ha estat aquesta matinada quan ha tingut lloc una avaria important a la xarxa de distribució municipal d’aigua de la Bisbal d’Empordà. La canonada de distribució dona servei a tota la Bisbal d’Empordà i s’ha interromput l’abastiment d’aigua a tot el municipi.