23 abril de 2012 a les 11:31

Tres bisbalencs presenten els seus llibres

||

El dia 30 de març es va fer la presentació al Mundial del llibre Records a la vora del foc de Joaquim Fabrellas Llagostera, a càrrec de Josep Matas Balaguer. Van assistir a l’acte unes 80 persones. L’autor del llibre va decidir que els beneficis de la venda anirien destinats a la Residència Geriàtrica Zolio Feliu. Per aquest motiu, el dia 18 d’abril es va fer una altra presentació del llibre a la Residència Geriàtrica. 

El dia 12 d’abril va ser el torn de Coses de l’avi, coses de casa, vivències del passat de Joaquima Pellicer. La presentació, que va aplegar unes 200 persones a l’amfiteatre del Mundial, va anar a càrrec de Josep M. Follia. Al llarg de l’acte, molt emotiu, es van recitar unes quantes poesies del recull.

La tercera presentació va tenir lloc el dia 13 d’abril. Manel Lara Guillén va reunir al Mundial unes 300 persones que van voler acompanyar-lo en la presentació de La fuente del pueblo. Memorias de Cuevas Bajas 1940-1960. En aquest cas, van participar a l’acte Antoni Puigverd i Xavier Besalú, juntament amb l’alcalde de Cuevas Bajas i la Bisbal d’Empordà.