6 agost de 2018 a les 10:41

Tres concerts d’estils diversos per escalfar motors per la Festa Major

The Gramophone Allstars Big Band, Yes the Music! i The Altist Viola Quartet. Seran tres concerts variats —i organitzats per entitats diferents i a llocs diversos— que serviran per escalfar motors els dies previs de la Festa Major d’enguany. Seran a llocs tan diversos com a la plaça Benet Mercader, a la parròquia de Santa Maria o a la plaça del Castell. 

La primera actuació musical serà el tradicional concert de Festa Major de Yes the Music!, organitzat pel mateix grup el diumenge 12 d’agost a les 19 h, a la plaça Benet Mercader i amb entrada gratuïta. Un any més demostraran que continuen amb la mateixa il·lusió que els caracteritza amb l’objectiu de fer gaudir de la música i divertir la gent. Segons han explicat: «Estem preparant un projecte diferent del que hem fet fins ara, serà una gran sorpresa».

La parròquia de Santa Maria a Maria acollirà el concert de The Altist Viola Quartet, que presentaran l’actuació ‘Del barroc al tango’, organitzat per Viola Concerts, el diumenge a les 21 h. És el projecte dels músics Oriol Illa, Laura Bosch, Nina Sunyer i Joan Fèlix que, anys després d’haver coincidit al Conservatori Isaac Albéniz de Girona i haver assolit experiència, van forjar aquest quartet de violes, per tal d’explorar les possibilitats d’aquesta formació tan poc corrent.

The Gramophone Allstars Big Band, amb els bisbalencs Genís Bou i Aleix Bou a les seves files, desembarcaran a Bisbal per fer-hi el darrer concert de l’estiu. Un total de 17 músics desfilaran a l’escenari de la plaça del Castell, entre els quals hi ha els joves talents més sol·licitats de l’escena jazzística catalana. Serà el dilluns 13. Presentaran Maraca Soul, el seu darrer treball editat per Bankrobber, amb el qual segueixen buscant incansablement el punt de trobada entre el soul, el jazz i els ritmes jamaicans, mentre s’obren a d’altres estils caribenys com el boogaloo o el calypso. Un espectacle d’alt voltatge musical i festiu: ja es poden adquirir les entrades a través d’aquest enllaç.