6 novembre de 2019 a les 9:42

Tres tallers per seguir treballant la feminitat a la Bisbal d’Empordà

||

L’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i el Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones de la Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració del SIAD del Consell Comarcal del Baix Empordà i de l’Institut Català de les Dones i el finançament del Pacto de Estado contra la Violencia, han programat per sisè any consecutiu un conjunt d’activitats per treballar la feminitat. I és que el projecte Treballant la Feminitat 2019 continua amb un objectiu clar: arribar a la igualtat entre dones i homes, respectar les diferències i tornar a donar valor a allò que és femení. És per això que ja de fa sis anys que es programen diferents activitats, per donar visibilitat a la feminitat i per oferir espais on les dones puguin desenvolupar diferents activitats que les ajudin a sentir-se millor amb elles mateixes i a compartir-ho amb altres dones.

Així, enguany s’han programat tres tallers que es faran durant la segona quinzena de novembre i la primera de desembre. I seran de temàtiques tan diverses com ‘Vull gaudir, desig i plaer en una bona sexualitat’, ‘Ritmes femenins’ o ‘Mindfulness, l’art de viure en el present’. Els tallers són gratuïts, però les places són limitades, per això cal fer inscripció prèvia. El lloc on es faran és a les dependències de les Escoles Velles (c. de l’1 d’Octubre de 2017,  16-24, de la Bisbal d’Empordà).


Vull gaudir, desig i plaer en una bona sexualitat
Dissabte 16 de novembre, de 10 a 14 h i de 15.30 a 18.30 h
Un taller d’educació sexual per començar a conèixer uns models de sexualitat per al plaer i el desig. Una proposta dirigida a totes aquelles persones que vulguin saber com funcionen el desig i el plaer sexual. A càrrec de Marina Castro i Leonarte.
Inscripcions a: joventut@labisbal.cat o 617 55 89 90

Ritmes Femenins
Dilluns 11 i 18 i dimarts 26 de novembre, de 19 a 21 h
La dansa i el moviment són una forma innata d’expressió personal que cal potenciar per entrar en contacte amb nosaltres mateixes. El cos és el vehicle de les nostres emocions on acumulem totes les vivències. Treballar directament amb el cos permet estar millor amb una mateixa, i viure les emocions d’una forma més natural. Amb aquest taller i a través del cos i els nostres ritmes personals les assistents podran descobrir-se, permetre’s ser com són i gaudir-se.  A càrrec de Laia Estremeiro Martínez.
Inscripcions a: siad@labisbal.cat o 972 64 23 10


Mindfulness: l’art de viure en el present
Dilluns 9 i 16 de desembre, de 19 a 21 h
Taller per aprendre a centrar-se, no sentir-se estressada i, en definitiva, no tenir la sensació d’anar amb el pilot automàtic. La proposta servirà per aprendre a com situar-se en el present i relaxar-se. A càrrec de Núria Pérez Deulofeu.
Inscripcions a: siad@labisbal.cat o 972 64 23 10