10 febrer de 2023 a les 11:58

Tret de sortida a la nova edició de parelles lingüístiques a les escoles de la Bisbal d’Empordà

Les escoles Mas Clarà i Empordanet de la Bisbal d’Empordà han donat el tret de sortida a la nova edició de parelles lingüístiques que acabarà el mes d’abril. En l’edició d’aquest any hi participen 58 parelles lingüístiques. L’Oficina de Català de la Bisbal va anar a fer la presentació del projectes als diversos centres educatius bisbalencs durant la primera setmana de febrer.

Durant l’acte d’inauguració d’aquesta nova edició de parelles lingüístiques l’alumnat va poder conèixer o acabar de conèixer en què consisteix el programa Voluntariat per la llengua mitjançant les explicacions i comentaris de la Dolors Dalmau i la Núria Vila, tècniques de normalització lingüística i la Sandra Camps, dinamitzadora comarcal del Voluntariat per la llengua. Tot seguit es va fer la presentació de les parelles lingüístiques les quals dedicaran una estona a la setmana a parlar en català.

Aquest any la cloenda de l’activitat serà el divendres 14 d’abril en un acte conjunt que es celebrarà al Teatre Mundial. L’acte servirà per posar en comú l’experiència de participar en aquesta activitat i compartir un esmorzar.