5 març de 2019 a les 16:51

Tret de sortida de la primera edició de les Tertúlies Pallach de la Bisbal

Una sessió de les Tertúlies Pallach l'any passat a Palafrugell

Avui arriba la primera edició de les Tertúlies Pallach de la Bisbal d’Empordà, que es desenvoluparà durant els 4 dimarts d’aquest mes de març, a partir de les 20 h. La proposta transcorrerà a 4 espais diversos: l’Escola l’Empordanet, la Biblioteca Lluïsa Duran, Torre Maria i les Escoles Velles.

La primera edició bisbalenca de les Tertúlies Pallach esdevindrà un espai d’intercanvi d’opinions referides a l’educació entesa en un sentit global i en tots els seus àmbits. A partir de les vivències i experiències educatives personals de les persones convidades i de les influències rebudes al llarg de la seva vida (família, escola, entorn, etc.) es crea un espai de diàleg entre tot el públic assistent.

Arrencarà avui, dimarts 5 de març, a l’Escola Empordanet, amb la intervenció de l’artista Pere Noguera i del matemàtic Francesc Massich. Al cicle també hi col·laboraran personalitats com el músic Àlex Vila, la pedagoga Ariadna Lleonard, l’estudiant d’infermeria Aissa Batchilly, la pallassa professional Patrícia Corchado, la xef Iolanda Bustos o la ceramista Annick Galimont. La proposta està organitzada per l’Àrea d’Ensenyament, el Pla Educatiu d’Entorn de La Bisbal, la Fundació Pallach, el projecte la Bisbal Ciutat Viva i una comissió de veïns i veïnes de diversos barris bisbalencs