3 març de 2020 a les 18:54

Tret de sortida de la segona edició de les Tertúlies Pallach de la Bisbal d’Empordà

|

Demà arriba la segona edició de les Tertúlies Pallach de la Bisbal d’Empordà, que es desenvoluparà durant els 4 dimecres d’aquest març, a partir de les 19 h. La proposta transcorrerà a 4 espais del municipi: l’Escola l’Empordanet, Torre Maria, Castell Palau i les Escoles Velles. 

La segona edició bisbalenca de les Tertúlies Pallach esdevindrà un espai d’intercanvi d’opinions referides a l’educació entesa en un sentit global i en tots els seus àmbits. A partir de les vivències i experiències educatives personals de les persones convidades i de les influències rebudes al llarg de la seva vida (família, escola, entorn, etc.) es crearà un espai de diàleg entre tot el públic assistent.

Arrencarà demà, dimecres 4 de març, a l’Escola Empordanet, amb la intervenció de l’estudiant de psicologia Laia Colomer i del realitzador audiovisual Toni Martí. Al cicle també hi col·laboraran personalitats com la mestra d’àrab Naziha Yamouni, l’advocat Pep Toledo, la professional en sobreviure Blanca Lozano i la dinamitzadora de cinema, Sefa Ponsatí. El dimecres 18 de març el cicle inclourà la inauguració de l’exposició Josep Pallach, per l’educació i el compromís social.

La segona edició de les Tertúlies Pallach serà amb entrada gratuïta i, a la mitja part, se servirà un pica-pica a totes les persones assistents. La proposta està organitzada per l’Àrea d’Ensenyament, el Pla Educatiu d’Entorn de La Bisbal, la Fundació Pallach, el projecte la Bisbal Ciutat Viva i una comissió de veïns i veïnes de diversos barris bisbalencs