26 agost de 2021 a les 14:33

Tret de sortida de la Setmana de Salut i Benestar a la Bisbal d’Empordà

||||

Ahir es va fer el tret de sortida oficial i avui, dilluns, arrenca la programació, que s’allargarà fins diumenge 5 de setembre: la Federació del Comerç de la Bisbal organitza una setmana farcida d’activitats sobre salut i benestar. L’acte inaugural va ser a les 18 h als jardins de Torre Maria i hi van assistir desenes de persones: va a càrrec de Iolanda Bustos, la Xef de les flors, qui va dur a terme una xerrada sobre cuina i salut. Si bé la salut és un tema que està d’allò més a l’ordre del dia, l’entitat bisbalenca de comerciants proposa una setmana farcida de jornades informatives, activitats diverses, jocs i concursos amb la salut i el benestar com a eix temàtic. 

Un dels plats forts de la Setmana de Salut i Benestar bisbalenca serà el dissabte 4 de setembre: el passeig Marimon Asprer acollirà la proposta Remeieres i Herbes, la 13a trobada d’intercanvi de coneixements. Organitzada pel Grup de Dones de la Bisbal  i els Remeiers i Remeieres de Girona, la trobada és el nucli i origen que ha motivat la Setmana de Salut i Benestar a la Bisbal. A més d’oferir una dotzena d’activitats (xerrades, projeccions audiovisuals, presentacions de llibres, etc.), també inclourà diverses parades on intercanviar coneixements amb les remeieres participants. Per assistir a les xerrades es recomana inscripció prèvia al whatssapp 626 38 44 51 o al correu electrònic remeiersiremeires@blogspot.com. Es pot consultar tota la programació de Remeieres i Herbes a través dels documents adjunts.

En el marc de la Setmana de Salut i Benestar, els comerços associats a la Federació de Comerç de la Bisbal organitzen la seva pròpia activitat vinculada al seu sector, de manera que s’ha omplert la setmana amb un ampli ventall d’activitats repartides a diversos espais de la Bisbal. Alhora, la setmana la iniciativa també compte amb propostes organitzades per associacions bisbalenques vinculades a temes de salut i benestar: es pot consultar tota la programació de la Setmana de Salut i Benestar a la Bisbal d’Empordà a través del quadríptic adjunt a aquesta publicació.