7 juliol de 2020 a les 13:15

Tret de sortida de les activitats de lleure educatiu municipal de la Bisbal d’Empordà

Si bé la setmana passada es van iniciar les activitats de lleure educatiu a la Bisbal, aquest dilluns ha arrencat la formació de premonitores i premonitors ‘A l’estiu, Forma’t’ a l’edifici municipal de les Escoles Velles. La proposta formativa es desenvolupa amb totes les places exhaurides i un total de 30 participants.

Pel que fa a les activitats municipals de lleure educatiu que ja han arrencat, enguany les tres que s’han programat i que van dirigides a infants i joves de 3 a 14 anys són: el casal de lleure, que es realitzarà a les instal·lacions de l’escola Mas Clarà, el casal de lleure esportiu, es durà a terme a als espais de l’Escola Joan de Margarit i el casal d’art i natura, es farà als espais de l’Escola Empordanet. En total, s’han gestionat un total de 173 inscripcions per el mes de juliol i 50 per la primera quinzena d’agost. El consistori vol fer un agraïment a les famílies per la confiança en les propostes de lleure educatiu municipal tot i la incertesa derivada de la situació actual.

A més a més, enguany, l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha gestionat una convocatòria d’ajuts a les activitats d’estiu. L’objectiu era garantir la igualtat d’oportunitats en la participació a les propostes de lleure educatius.

L’organització de les activitats resta subjecte a la normativa vigent de la Generalitat de Catalunya referent a la crisi de la Covid-19 i a les seves actualitzacions. En aquest sentit, l’activitat es desenvolupa en grups de convivència d’un màxim de 10 infants o adolescents i s’incorporen a les rutines les corresponents mesures de protecció, d’higiene i de desinfecció.