14 març de 2023 a les 16:53

Tret de sortida de les obres de millora del paviment asfàltic i xarxa de sanejament del carrer d’en Vinyoles de la Bisbal

Dimarts vinent, 21 de març, comencen les obres de conservació i millora del paviment asfàltic i de correccions puntuals de la xarxa de sanejament al carrer d’en Vinyoles (entre el carrer del Carme i el pont sobre el riu Daró). Tal com va informar el consistori als veïns i veïnes dels carrers afectats, durant les obres quedarà tallat el trànsit de vehicles pel carrer d’en Vinyoles amb la consegüent afectació de la circulació als carrers Barceló i Matas, Pere Canyà, Prat de la Riba i Pedró i en els trams propers al sector de les obres. Així, mentre duri aquesta actuació, hi haurà una afectació important del trànsit en tot l’àmbit del final de l’avinguda Josep Irla, al vial i l’avinguda Josep Tarradellas des de la rotonda amb Cruïlles i al carrer Federica Montseny.

La prohibició de circulació “excepte veïns” estarà senyalitzada en tots els trams. D’una banda el pas de vianants per les voreres del carrer d’en Vinyoles no es veurà afectat. Al web municipal es pot visualitzar el plànol que es proposa referent a la circulació dels vehicles lleugers. Alhora, els vehicles pesants a partir de 5,5 tones hauran de circular obligatòriament per l’avinguda de les Voltes. Les parades d’autobús de l’avinguda Josep Irla es desplaçaran provisionalment durant les obres segons el plànol també adjunt a la publicació corresponent al web municipal. Tot i això, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà aconsella circular el mínim possible per la zona afectada.

Es preveu que el termini d’execució de l’obra sigui d’un mes a partir del dia 21 de març i el pressupost de la licitació dels treballs era de 199.452,03 euros, alhora que s’ha acabat adjudicant per 170.531,47 euros. «Som conscients que aquesta actuació generarà algunes molèsties en la gestió del dia a dia», ha explicat l’alcalde Enric Marquès al ban municipal que s’ha enviat a les llars bisbalenques. «Us demanem disculpes per endavant i agraïm la vostra col·laboració», ha afegit.