6 juliol de 2017 a les 16:22

Tret de sortida de les visites teatralitzades del Terracotta Museu

||||

Aquest divendres comencen les noves visites teatralitzades del Terracotta Museu de la Bisbal. Es tracta d’una visita pensada per a tots els públics, ideal per apropar-se al museu amb la mainada o sense. La visita porta per títol, Tot per un ral.

Els assistents es trobaran que, de cop i volta, el museu s’ha quedat sense guia! Per sort la situació la salvaran dos personatges ben singulars, dos treballadors que porten molts anys en el museu i en coneixen tota la història. Estem parlant d’en Fonsu (l’etern becari capficat amb una gerra de la Unión Obrera de Alfareros) i la Remei (obsessionada amb la neteja de la ceràmica). Els dos ajudaran al públic a descobrir la història que amaga el museu entre bon humor i rialles.

La visita aproximadament dura una hora i quinze minuts i té un preu de 10 €. Està programada pels dies 7 i 28 de juliol, i 10 i 24 d’agost, sempre a les 20h del vespre. La visita està emmarcada dins del nou programa de visites guiades Estiu al Terracotta. Es pot trobar més informació a través d’aquest enllaç.