11 abril de 2017 a les 11:03

Tret de sortida del MIC 2017

La Mediterranian International Cup (MIC) enceta la seva dissetena edició, que enguany serà de l’11 al 16 d’abril. El MIC se celebra durant la Setmana Santa en diversos camps de futbol de poblacions de la Costa Brava, també a la Bisbal d’Empordà que l’acull, un any més, després que el 2015 es renovés el conveni amb MICFootball per 4 anys més.

La competició s’organitza desde fa 17 anys amb l’objectiu d’impulsar el futbol formatiu i generar il·lusió entre els joves futbolistes. La fórmula del MIC aconsegueix unir les esperances i il·lusions dels equips més petits i modestos amb la professionalitat dels principals clubs de l’escena internacional. Per tant, els joves de qualsevol club del món tenen uns dies per conviure i a la vegada competir amb els millors clubs i seleccions del futbol internacional. Tot un esdeveniment.

Així, a la Bisbal hi jugaran equips en categoria infantil com el Manchester City, el FC Porto, el Maccabi Tel Aviv Barkae o el FC Central Los Angeles. A més, cada edició del MIC és apadrinada per embaixadors amb bona reputació a nivell mundial i també ha vist despuntar joves promeses del futbol que avui dia ja son jugadors consolidats d’elit.

Juvenil, Cadet, Infantil, Aleví F-11, Aleví F-7, Femení i MIC-Integra són les categories del torneig i perquè us en feu una idea, estem parlant de 596 partits de futbol en 5 dies; Més de 5000 jugadors acreditats amb més de 220.000 seguidors; Varis partits en obert a la TV; 20 seus; 24 camps; Més de 200 equips en representació de 36 nacionalitats diferents amb els 5 continents representats; Al voltant de 300 persones treballant-hi i un impacte econòmic per damunt dels 3.500.000€. Això és el MIC.

Adjunt, es pot consultar el calendari dels partits que acollirà el Camp Municipal d’Esports de la Bisbal d’Empordà. Que guanyi el millor!