22 gener de 2019 a les 11:31

Tret de sortida del taller d’acompanyament a l’estudi a joves del barri del Convent

L’Àrea d’Acció Social i Ciutadania, conjuntament amb l’Associació de veïnes i veïns del barri del Convent, han iniciat novament el Taller d’acompanyament a l’estudi per a infants i joves de 5è i 6è de primària i de 1r d’ESO residents al barri del Convent i escolaritzats a diversos centres educatius del municipi. El projecte comunitari, iniciat l’octubre passat, ja es va implementar el curs anterior i va tenir resultats d’allò més satisfactoris. El Taller d’acompanyament a l’estudi està implementat per l’Ajuntament de la Bisbal, amb la col·laboració d’altres agents de l’Àrea i amb la dinamització d’una professional de la Fundació SER.GI.

La proposta es durà a terme al Local Social del col·lectiu, ubicat a la Talaia de la Bisbal, els dimarts a la tarda, de les 16.30 h a les 19 h. Es distribuirà en tres franges horàries: una d’acollida, una segona amb un espai per acompanyar a infants i joves amb les tasques de l’escola, i, finalment, una tercera on es desenvoluparan tallers i activitats diverses vinculades al barri i al municipi.

La iniciativa està enfocada des d’una perspectiva comunitària orientada a afavorir i garantir la inclusió social, la igualtat d’oportunitats, la cohesió i la convivència ciutadana. És per això que és imprescindible, la implicació i la participació de veïns i veïnes del barri del Convent i de la resta del municipi. En aquest sentit, per tal de donar compliment a aquesta perspectiva comunitària, des de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania del consistori s’ha fet una crida convidar a totes aquelles persones que puguin estar interessades a participar-hi i fer més enriquidor el projecte aportant suport i experiències en temes artístics, culinaris, esportius, informàtics, culturals etc. Les persones interessades poden enviar un correu a l’adreça de correu electrònic acciosocialiciutadania@labisbal.cat.