19 maig de 2022 a les 14:05

Tret de sortida d’una nova edició de les Nits del Barri del Convent a la Bisbal d’Empordà

Avui, dijous 19 de maig, arrenca una nova edició del cicle de Nits del Barri de Convent. Enguany serà durant 3 dijous (19 de maig, 2 i 16 de juny) i, si bé el tret de sortida serà a la plaça del Convent dels Franciscans, les dues altres nits es farà al claustre del Convent. Amb noms com Carlo Mô, Zero en Conducta i La Churry oferirà tres nits d’espectacles de disciplines d’allò més diverses: de la comèdia, al mim gestual, passant per les titelles o el clown. Si bé els espectacles arrencaran a les 21 h (excepte el de tancament, que està previst a les 22 h), l’obertura de portes es farà sempre mitja hora abans.

Així, avui, a les 21 h, enceta el cicle Carlo Mô amb l’espectacle ‘Yogur’, basat en el seu instint primari de supervivència que provoca obsessió per carregar-se coses a l’esquena.  Carlo Mô apareix amb un mur sobre la seva esquena, carregant tot el que troba, amb el seu absurd instint de supervivència. Com les càrregues de la vida, tot això de vegades es converteix en quelcom estimat i necessari, i altres en una obra inútil i interminable, similar a la de Sísif en la mitologia grega o la de Diògenes acumulant emocions i records.

El cicle de Nits del Barri del Convent, organitzada per l’Associació de Veïnes i Veïns del barri del Convent, l’Ajuntament de la Bisbal i la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, amb la col·laboració de la Fundació Acollida i Esperança del Convent, va néixer amb l’objectiu de dinamitzar aquesta zona del municipi i descentralitzar l’activitat cultural bisbalenca. Es pot consultar més informació a través de la seva pàgina web.