21 octubre de 2020 a les 21:18

Tret de sortida els cursos de català per a adults a la Bisbal

La situació sanitària del país va obligar a acabar el curs 2019-20 de manera precipitada. Des de llavors, el Consorci per a la Normalització Lingüística ha estat treballant per poder fer una àmplia oferta formativa que s’adapti a les exigències del moment actual.

Per raons òbvies, l’oferta de cursos presencials s’ha vist reduïda, ja que per poder complir la normativa exigida per garantir la seguretat de l’alumnat el nombre d’inscrits per curs ha de ser menor. A la Bisbal, aquest octubre s’han iniciat quatre cursos de català presencials, de nivells bàsic i elemental. En total, s’atenen una setantena d’alumnes.  Aquestes classes s’imparteixen a les aules del recentment restaurat Ajuntament Vell. En canvi, s’ha incrementat l’oferta en línia, ja que des d’aquest curs 2020-21 tots els nivells de català, des de l’inicial (A1) fins al superior (C2) es poden fer a distància.

Tots els cursos del CPNL són trimestrals. Per tant, del 16 al 22 de desembre hi haurà una nova inscripció per als cursos del mes de gener.