28 desembre de 2023 a les 17:25

Triple visita del Carter Reial a la Bisbal per recollir les cartes per a Ses Majestats

Si bé ja ha anat fent visites a les escoles bisbalenques durant la darrera setmana lectiva abans de Nadal, el Carter Reial torna al municipi per tal de recollir personalment les cartes de tots els infants de la contrada. Així, el proper divendres 29 de desembre, a les 18 h, serà al Parc Infantil de Nadal del Pavelló Firal.

De cares a la setmana vinent el dimarts 2 de gener a partir de les 18h, el Carter serà a la plaça Major. El dijous 4 de gener, també a partir de les 18 h, s’instal·larà als Jardins de Torre Maria, coincidint amb el Campament Reial que oferirà activitats durant tot el dia: al matí, d’11 a 13 h, un taller d’experimentació  a càrrec del Tren Petit per a infants de 1 a 6 anys; a la tarda, un taller de fanalets a càrrec de la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà, de 16 a 18 h, i per a totes les edats.

Des del cap de setmana de l’encesa e llums de Nadal, la Bisbal d’Empordà acull el Campament Reial als Jardins de Torre Maria. Durant tot el Nadal hi ha instal·lada una bústia reial, de la mà de la Comissió de Reis, la Federació del Comerç i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. A més, també s’hi va instal·lar un tió, que la mainada va anar alimentant, així com un fotoreclam nadalenc.

Una carta escrita pels Reis d’Orient
La Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà ofereix aquests dies l’opció de rebre una carta escrita pels Reis d’Orient. A través d’aquesta publicació es poden consultar les instruccions que cal seguir.