29 maig de 2014 a les 10:49

ÚLTIMA SESSIÓ DEL CURS 2013-14 DEL CONSELL D’INFANTS DE LA BISBAL D’EMPORDÀ

El passat dijous 22 de maig es va celebrar la darrera sessió del Consell d’Infants de la Bisbal d’Empordà d’aquest curs escolar, en el qual participen els alumnes de 6è de primària de les escoles del municipi.
Al llarg del curs 2013-14 s’ha celebrat tres sessions, una per trimestre.  Com a novetat, cal destacar que aquest tercer plenari de cloenda va ser dirigit per l’alcaldessa Núria Anglada Casamajor que en els anteriors hi era present com a regidora d’ensenyament.
La valoració de tots els assistents va ser molt positiva i, a més, tots els regidors del Consell d’Infants van coincidir a afirmar que ha estat una experiència molt divertida i que han après moltes coses.
Un dels objectius més importants dels plenaris és que els infants de les diferents escoles que participen al Consell d’Infants es puguin trobar per debatre, defensar i donar la seva opinió sobre el que volen canviar, millorar… de la seva pròpia ciutat.  I, per altra banda, el ple serveix perquè es coneguin uns i altres i veure que no estan treballant sols, que hi ha altres infants com ells que també tenen inquietuds  i ganes de fer aportacions en benefici de tots.

L’objectiu final és que els infants prenguin consciència de la importància que té la participació, que aprenguin a escoltar-se els uns als altres, a donar la seva opinió, a ser crítics amb els altres i amb ells mateixos… Els plenaris són, en definitiva, un espai de cohesió de tots els infants que formen part del Consell d’Infants.