29 setembre de 2017 a les 15:55

Últimes notícies i recomanacions per al referèndum de l’1-O a la Bisbal

L’Ajuntament de la Bisbal vol recalcar algunes de les recomanacions per al referèndum del proper diumenge 1 d’octubre. Un dels aspectes que cal destacar és la importància que cada votant sigui de matinada, a les 5h30 AM, fent cua al col·legi electoral que li pertoqui. Com a qualsevol procediment electoral, és preferible que els votants no llueixin simbologia de cap tipus. 

També es vol remarcar la importància de romandre a l’exterior dels col·legis electorals un cop s’hagi exercit el seu vot: es demana ser-hi durant tot el dia –en la mesura del possible- i fins que acabi el recompte. Malgrat es tracti de gaudir de la jornada en un ambient distès, des del consistori no s’ha programat cap acte lúdic: si en sorgeix algun, serà de manera improvisada.

Pel que fa a les butlletes de votació, cal aclarir que les reglamentàries i servibles per exercir el vot es trobaran a l’interior de cadascun dels col·legis. Els col·legis electorals bisbalencs seran els habituals a qualsevol procés electoral al municipi. Si hi ha algun dubte, cal tenir present que es pot consultar on anar a votar a través d’aquest enllaç.

Si diumenge sorgeix alguna alteració que modifiqui el procediment electoral tal com estava previst, se n’informarà a través de les xarxes i web el consistori i als mateixos col·legis electorals. Des de l’Ajuntament de la Bisbal es vol fer una serena crida a la calma i a la resistència pacífica davant de qualsevol adversitat.