11 febrer de 2014 a les 14:08

Un aire de família” aplega 350 persones al Teatre Mundial”

El diumenge 9 de febrer la platea del Teatre Mundial estava plena de gom a gom d’espectadors disposats a veure Un aire de família”, representada per Sílvia Bel, Cristina Genebat, Maife Gil, Ramon Madaula, Francesc Orella i Jacob Torres. L’obra, que va començar a les 7 de la tarda, presentava una família formada per dos fills, en Quim i en Jordi, un amb més sort que l’altre a la vida, i una filla rebel, la Bet. Com cada setmana, els fills es reuneixen amb la seva mare al bar de la família on també treballa en Tomàs, el cambrer representat per Jacob Torres, i tot el que succeeix durant aquelles hores porta moltes sorpreses a tothom.

“Un aire de família” és una obra de teatre molt popular a França amb nombrosos premis, com el Molière al millor text el 1995, escrita per Agnès Jaoui i Jean Pierre Bacri.

El públic que va assistir a la representació va sortir content del Teatre, amb ganes de poder-hi tornar aviat. La propera cita serà el dia 18 d’abril amb “Iaia”, de Montserrat Carulla. A dia d’avui encara hi ha entrades disponibles per a aquesta obra.  (OAP)