1 agost de 2017 a les 10:19

Un altre curs ple d’activitats a l’Oficina de Català

La tasca més coneguda són els cursos de català per a adults, que enguany han aplegat quasi 200 alumnes per aprendre la nostra llengua. Vinculades amb els cursos, es porten a terme diverses activitats per conèixer l’entorn, per difondre la nostra cultura, per fer del català la llengua comuna entre tots els habitants de la Bisbal. Activitats per als alumnes, com sortides, visites guiades, excursions… Però també activitats per a tota la població, perquè tenim dos objectius primordials: que les persones nouvingudes aprenguin català i que les que ja han nascut aquí, les que ja el tenen com a llengua habitual, els donin el cop de mà imprescindible per aconseguir-ho. I com? Fàcil: utilitzant el català! Si us plau, no cal canviar de llengua pel color de pell, el vestit o el lloc d’origen de la persona amb qui es parli!

Voluntariat per la llengua amb adults i als centres educatius, Poemes del Món, Cafè amb Vers, la campanya “I tu, jugues en català?… Tot això es porta a terme per tal d’aconseguir ser capaços de valorar la riquesa que aporta la varietat multicultural i, alhora, ajudar els nous bisbalencs a parlar i conèixer la nostra llengua.

A part d’aquesta funció, no oblideu que l’Oficina de Català de la Bisbal, situada al Mundial, ofereix un servei d’assessorament lingüístic per a entitats, empreses, comerços i particulars de la Bisbal. Per a dubtes lingüístics, per revisar algun document, si cal fer un rètol per a la botiga… es pot contactar amb l’Oficina de Català a través del correu: labisbal@cpnl.cat.