29 setembre de 2018 a les 18:48

Un autobús sortirà des de la Bisbal per anar a la marxa de Barcelona ‘Recuperem l’1 d’octubre’

El proper dilluns, 1 d’octubre, en commemoració del referèndum, es farà un acte multitudinari a Barcelona on es demana que un mínim de dues persones representants dels col·legis electorals de cada poble on es va votar puguin assistir-hi. La proposta ‘Recuperem l’1 d’octubre‘ està organitzada per la Plataforma 1-O i l’Assemblea Nacional de Catalunya, pretén enfortir el poble i, des de cada col·legi electoral es farà un retrobament per tal de defensar els resultats del referèndum, per celebrar la força i la determinació́ per organitzar nou pas de llibertat i per enfortir el punt de connexió d’aquesta xarxa de país.

La concentració arrencarà a la plaça Catalunya de Barcelona, a les 18.30 h, des d’on arrencarà una marxa cap al Parlament. Allí es demanarà als representants electes i al President Torra la implementació del mandat de l’1O del 2017.

Segons explica l’ANC de la Bisbal, es farà un autobús des de la Bisbal per anar-hi juntament amb representants de les poblacions veïnes. És un acte obert a tothom i se sortirà a les 15.30 h des del pàrquing del Camp de futbol vell. Es preveu sortir de Barcelona a les 21:00h per tornar cap a la Bisbal. Els interessats es poden inscriure a través de whatsaap al telèfon 615 53 98 55, tot indicant nom de les persones assistents, així com si van formar part d’alguna mesa l’1 d’octubre de l’any passat.