10 març de 2022 a les 8:17

Un brot de covid-19 contagia a 25 persones grans i 2 treballadores de la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu

Ahir, dimecres, a la tarda, es va detectar un brot de covid-19 a la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu de la Bisbal que, ara per ara afecta a 25 persones grans residents i a dues treballadores del centre. Si bé fins el moment totes les persones grans són asimptomàtiques, fet el cribratge corresponent, es va procedir a efectuar els canvis oportuns per tal de separar les persones contagiades de la resta. La separació es va poder fer ahir tarda mateix, gràcies a que moltes professionals es van presentar voluntàriament a la residència per tal donar suport.

Alhora, l’equip del centre geriàtric bisbalenc va contactar les famílies de les persones afectades. Com a mesura preventiva, s’ha tancat el centre a les sortides, a l’espera de noves instruccions de les autoritats sanitàries. En aquest sentit, avui s’intensifica el sistema de trucades telefòniques i videotrucades, alhora que es reorganitza el sistema de visites per tal que les famílies puguin mantenir el contacte amb la persona gran resident.

La Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu, en permanent contacte i coordinació amb el CAP Doctora Casaponsa, va seguint les instruccions del Departament de Salut i de la Generalitat de Catalunya. Se seguirà informant a mesura que hi hagi novetats.