15 gener de 2020 a les 16:28

Un centenar de persones ja utilitza l’aplicació móbil gratuïta per informar de l’actualitat bisbalenca

Des de l’estiu passat que ja es pot descarregar l’aplicació municipal i gratuïta de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. L’app és de fàcil ús i té utilitats d’allò més diverses: permet consultar notícies d’interès municipal, l’agenda d’activitats bisbalenques, enviar incidències municipals amb fotografies, rebre avisos i notificacions municipals, seguir rutes i itineraris del municipi, un canal de línia directa amb l’Ajuntament i les seves diverses àrees consistorials, consultar la meteorologia o connectar amb la ràdio municipal (quan torni a reactivar les emissions), entre d’altres.

Passat un període de proves, l’Àrea de Comunicació va anar modificant alguns dels usos de l’aplicació en funció de l’experiència recollida. A dia d’avui ja hi ha més d’un centenar de bisbalencs i bisbalenques que han descarregat l’app municipal i en fan ús. En aquesta línia, ja s’han gestionat també més de cent incidències recollides.

Les persones usuàries cal que tinguin present que, per tal d’agilitzar la gestió de les incidències enviades, s’han de fer arribar a l’Àrea corresponent. D’altra banda, s’ha de tenir en compte que, si el que es reclama és una actuació imminent, sempre serà més directa una trucada telefònica a on correspongui. L’aplicació, dissenyada per l’empresa Perception Technologies S.L, està disponible a App Store i a Google Play.