30 maig de 2023 a les 15:49

Un grup d’empreses tour operadores fa un viatge de familiarització de 3 dies al territori de Visit Empordanet

|||

Un total de 5 agents de viatges de reconegudes empreses del sector han visitat les experiències que ofereix Visit Empordanet, a la Bisbal d’Empordà i als municipis rodals. El grup ha pogut fer un tastet de les experiències que es poden viure al territori amb un programa de 3 dies per tal de que la seva agència tingui en compte Visit Empordanet als viatges que ofereixen als seus clients. El viatge ha estat organitzat per Visit Empordanet amb la col·laboració amb el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.

De dimecres a divendres el grup de tour operadors va poder gaudir d’experiències tan diverses com una visita a una granja d’ovelles amb un taller de mindfullness enmig del bestiar; fer la seva primera peça de ceràmica al costat d’un artesà; d’una visita guiada a un poble medieval del territori; d’experimentar què se sent essent picapedrer per un dia; entre moltes altres. Les vivències lúdiques han anat sempre maridades amb gastronomia del territori, servida en vaixella de Ceràmica de la Bisbal.

Visit Empordanet és la marca turística conjunta sorgida del Pla Estratègic de desenvolupament local i ocupació de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret. Vol servir per oferir al visitant una cistella d’experiències úniques al costat de la gent local i oferir al turista una experiència immersiva.