12 desembre de 2017 a les 13:26

Un Nadal ple d’aventures al Terracotta Museu de la Bisbal

|

Amb el lema ‘Aquest Nadal la teva aventura comença al Museu’ es pretén que els més petits esdevinguin superherois i superheroïnes del museu i, a la vegada, promocionar les visites de públic familiar als museus de les comarques de Girona durant les vacances de Nadal. El Terracotta Museu de la Bisbal s’ha adherit a la campanya i proposa que la mainada descobreixi el procés de producció de la ceràmica bisbalenca a través d’un joc d’allò més didàctic: que es converteixin en aprenents de ceramista durant la visita a l’exposició permanent. 

Aquesta activitat és gratuïta amb l’entrada al museu i es podrà realitzar del 16 de desembre fins al 7 de gener. A més, amb l’entrada s’entregarà El manual del petit ceramista a les famílies visitants. Aquesta publicació proposa unes proves enigmàtiques que caldrà que els infants resolguin per tal d’obtenir l’anhelat premi. 

D’altra banda, els 26 museus que conformen la Xarxa territorial de museus de les comarques de Girona oferiran una activitat conjunta als seus visitants: un repte on els més petits hauran de trobar les 4 estrelles del Nadal que s’han perdut a les instal·lacions de cada museu. Un cop hagin aconseguit la seva missió, els menuts rebran un premi directe. Les famílies trobaran un codi secret, que podran introduir al web de Nadal al Museu per a participar al sorteig d’una tauleta digital i passis familiars anuals per a visitar tots els museus de la Xarxa durant un any. Un cop finalitzada la iniciativa, les persones guanyadores s’anunciaran al mateix web.