28 setembre de 2017 a les 10:33

Un planeta mòbil inflable i educatiu s’instal·la al vestíbul del Teatre Mundial

Possiblement molts bisbalencs ja n’estan al cas. Des del passat 18 de setembre es va instal·lar un Planeta Mòbil dels recursos EduCaixa de l’Obra Social “la Caixa” al vestíbul del Mundial. Aquest planetari és una cúpula inflable en la qual s’hi projecten vídeos: això genera una sensació d’immersió absoluta.

Els participants només han d’entrar a la cúpula, acomodar-se i deixar-se endur per la projecció digital que mostra amb gran fidelitat continguts científics, de manera amena i didàctica. Així doncs, s’hi poden veure projeccions tan diverses com La nena que sabia caminar a l’inrevés: conte d’astronomia, Astronomia: el cel de les estacions o Biologia – Nanocam.

Cal tenir present que tots els centres educatius de la Bisbal hi han participat: l’escola Joan de Margarit, l’escola Empordanet, l’escola Mas Clarà i l’Escola Cor de Maria. Així els alumnes han pogut gaudir almenys d’una projecció adequada a la seva edat. Els cursos participants són d’educació infantil, P4 i P5, de primària de 1r a 6è i de secundària de 1r a 4t d’ESO.

El planetari hi serà fins el divendres 29 de setembre. La petició de portar el planeta mòbil a la Bisbal va provenir de l’AMPA Empordanet: tots els centres educatius i les AMPA hi van estar d’acord.