10 febrer de 2020 a les 17:13

Un total de 157 ciclistes participen a la 39a Cursa Ciclista Social de Carrertera de la Bisbal

L’australià Tristan Cardew (The Service Course Club) va imposar-se ahir a la 39a edició de cursa ciclista Social de carretera de la Bisbal, Gran Premi de la Ceràmica. Un total de 157 ciclistes de diverses categories es van inscriure ahir a l’esdeveniment esportiu. El recorregut, un circuit de 90 km repartits en 5 voltes, arrencava i finalitzava a la Bisbal.

La Federació Catalana de Ciclisme va destacar el ritme de la carrera, així com l’escapada de 5 ciclistes que no van acabar d’aconseguir mai un avantatge significatiu. I és que la cursa ciclista Social de carretera va decidir-se en un spint, on Cardew va imposar-se a l’italià Darío Giovine (The Hincapie Leomo, equip UCI) i al català David Gómez (Antiga Casa Bellsolà – Girona). El quart classificat va ser David Gijón (Eiser-Hirumet), mentre que el primer júnior era Elder Colln (Beziers), Antonio Manuel Mateos (RR Bikers), Juan Sánchez (Cassà Bike), Enric Hernández (Probike) i Fie Osterby.

L’activitat va ser organitzada pel Club Ciclista la Bisbal i la Federació Catalana de Ciclisme, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura. Es pot consultar més informació i els resultats complets a través d’aquest enllaç a la pàgina web de la Federació Catalana de Ciclisme