13 gener de 2017 a les 13:04

Una alumna de l’Institut de la Bisbal organitza un concert solidari i recapta 1.600€ per la Fundació Acollida i Esperança

|

El passat 17 de desembre, la Martina Vila, alumna de 2n de Batxillerat científic de l’Institut de la Bisbal, va organitzar un concert solidari pel Convent a la sala L’Alternativa Bar Musical de la Bisbal d’Empordà. La idea va sorgir com una de les accions concretes que va planificar a dins del seu treball de recerca, per tal de donar a conèixer la tasca social que fa la Fundació Acollida i Esperança al Convent dels Franciscans.

Així doncs, la Martina desenvolupa el seu treball amb la voluntat de repercutir a dos eixos principals:

Així, al concert organitzat hi van participar grups com Calitjes Fortes, Festucs, Medusa Box i els punxadiscs DJ Rebo, DJ Torrebruno i DJ Danger. Val a dir que, tant la Martina com el seu professor, Ramon Monràs -que li supervisava el treball de recerca- van quedar d’allò més sorpresos davant la gran quantitat de públic que es va aplegar el dia del concert.

La Fundació Acollida i Esperança ha publicat al seu web una nota d’agraïment per aquesta iniciativa, així com a tots els joves de la Bisbal que van assistir-hi, fent possible arribar a la xifra d’un total de 1.610€ recaptats.