9 agost de 2022 a les 17:47

Una cinquantena d’assistents a la inauguració de l’exposició per la recuperació de la memòria històrica del barri del Convent

|||

Ahir, dilluns, va tenir lloc el tret de sortida de l’exposició fotogràfica ‘Recuperació de la memòria històrica del barri del Convent’. Una cinquantena de persones procedents de la Bisbal i rodalies van participar al recorregut guiat inaugural de l’exposició a càrrec de l’historiador Jesús Martí. Martí va fer explicacions carregades d’anècdotes històriques i vivències. El punt d’inici del recorregut guiat va ser la plaça de la Sardana i finalitzar a Can Formatger, tot seguint la mostra de fotografies procedents del fons de l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà i del fotògraf bisbalenc Quim Tor. 

Del 8 al 22 d’agost tindrà lloc l’exposició fotogràfica ‘Recuperació de la memòria històrica del barri del Convent’, que s’ubicarà als diversos carrers del barri bisbalenc. La mostra ha estat fruit del treball fet amb les persones grans participants del Punt de Trobada per Persones Grans al Barri del Convent durant els mesos de febrer a juliol. El grup va fer una visita guiada a l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà, una sessió oberta a la ciutadania de recopilació i visionat amb el fotògraf Quim Tor i finalment, una selecció d’imatges per a l’exposició.

A través d’aquest enllaç es poden visualitzar els cartells que configuren la mostra. L’exposició s’ha organitzat des del Punt de Trobada per Persones Grans al Barri del Convent que acompanya el Servei de Dinamització Comunitària de l’àrea d’Acció Social i Ciutadania en col·laboració amb l’Associació de Veïnes i Veïns del Barri del Convent.