24 febrer de 2023 a les 16:24

Una dotzena d’empreses de la Bisbal i rodalies assisteixen a l’acte de presentació de l’acord amb l’Institut Català de Finances per exposar casos particulars

Aquest dijous passat els ajuntaments de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Corçà, Ullastret i Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura van signar un acrod amb l’Institut Català de Finances (ICF) en matèria de préstecs per cobrir les necessitats de liquiditat o d’inversió, d’empreses afectades pels danys ocasionats per la pedregada del passat 30 d’agost 2022. És per això que a la tarda del mateix dijous, es va fer un acte de presentació de l’acord a l’Ajuntament Vell de la Bisbal. Va anar dirigit a les empreses: n’hi van assistir una dotzena.

La jornada va servir per oferir assessorament personalitzat per part de l’equip comercial i d’anàlisi de l’ICF, es van exposar casos particulars per mirar de donar resposta a necessitats de finançament i/o inversió derivades dels danys catastròfics causats per la pedregada. L’acte va arrencar amb una benvinguda de la mà de Vanessa Servera, Consellera Delegada de l’ICF. Va anar seguit d’una introducció a la línia ICF Danys Catastròfics a càrrec d’Anna Alvarez, Directora d’Inversions Creditícies de l’ICF. I va cloure amb taules d’assessorament personalitzat a les empreses interessades: concretament, es van oferir un total de 8 assessoraments personalitzats.